Ga naar hoofdinhoud

studio ipsi wil maar één ding

Werken voor gedreven en
missievolle ondernemers

Daar stond ik, net buiten Glasgow. Vol goede moed, een backpack, tent, kookspullen en nauwelijks ingelopen wandelschoenen. Wat dat te maken heeft met studio ipsi? Het was het niet alleen de start van een 8 daagse wandelreis over de West Highland Way in Schotland maar vooral ook het begin van studio ipsi.

Ruim 20 jaar ervaring

In mijn carrière heb ik bij verschillende reclamebureaus gewerkt. Groot en klein. Uiteindelijk startte ik met een compagnon een eigen communicatiebureau waar we klanten als Ziengs, Hooghoudt, Kabelnoord, Koopman Logistics en Post-Plaza Hotel & Grand Café hielpen met hun zichtbaarheid.

Eind 2018 ging de knop om. Na 7 mooie jaren besloot ik om voor mezelf te kiezen en uit het bedrijf te stappen. Andere visie, andere missie.

Jurjen Hofstra
merkstrateeg en designer

jurjen@studio-ipsi.nl
06 – 524 529 98

Won de publieksprijs van de Vredeman de Vries Prijs voor Vormgeving

Ruim 20 jaar ervaring

Ziet het altijd positief en denkt in oplossingen

50+ tevreden opdrachtgevers

Het begin van een prachtige reis

Het eerste wat ik deed? Iets doen wat ik nog nooit eerder had gedaan. En zo stond ik mijn backpack, tentje, slaapzak en kookspullen aan het begin van de West Highland Way. Een tocht van 152km door de Schotse Hooglanden. Ik had nog nooit echt gekampeerd, nog nooit een meerdaagse wandeltocht gemaakt en nog nooit met een backpack gelopen. Een mooie uitdaging! En op een paar fikse blaren na was het een geweldig avontuur.

De samenwerking met studio ipsi is niet alleen plezierig en succesvol, maar levert ook indrukwekkende resultaten op. De creativiteit, aandacht voor detail en het vermogen om een samenhangende merkidentiteit is cruciaal geweest bij de lancering van twee succesvolle horecaconcepten in Leeuwarden. We zijn ongelofelijk tevreden en kijken uit naar al het moois dat we samen nog gaan maken.

Annelies Douwstra
Post-Plaza Hotel & Grand Café

Jurjen heeft ons onwijs goed geholpen, eigenlijk met veel meer dan alleen het ontwerpen van een logo en huisstijl. Hij heeft ons laten nadenken over wat we willen met ons kantoor en waar we voor staan. Ontzettend waardevol en iets waar we zelf ten onrechte geen tijd voor maakten.

We krijgen ontzettend veel leuke reacties op onze prachtige huisstijl en briefpapier. Wat ook erg leuk is, is dat we bij nieuwe connecties die we een visitekaartje geven, altijd iets leuks kunnen vertellen, door de persoonlijke touch en het ‘verrassinkje’ op het visitekaartje.

Fonny Krol-Postma
Bunder Advocaten

Het moet anders

Tijdens de wandeltocht vielen de nodige puzzelstukjes op hun plek. Mooi wat wandelen met je geest doet. Wat ik met studio ipsi wilde kreeg steeds meer vorm. Ik wil van betekenis zijn. Met mijn creativiteit en strategisch vermogen wezenlijk iets bijdragen aan de communicatie van missie gedreven ondernemers. Bedrijven, ondernemers en merken die met hun producten en diensten zelf ook positief willen bijdragen aan de wereld waarin we leven.

Branding met hart, hoofd en handen

Alles begint bij de basis. Je moet jezelf leren kennen, je moet weten waar je voor staat en gaat, wat je waarden zijn, wie je ideale klant is en wat je wilt bijdragen. Branding met hart, hoofd en handen noem ik het. Vanuit verbinding, met humor en plezier. Het leven is al zo serieus.

Iedere dag help ik bedrijven, ondernemers en merken met hun branding, met hun zichtbaarheid en het behalen van hun ambities en doelen. Met strategie, concept en design.

De overeenkomsten met mijn wandeltocht door de Schotse Hooglanden zijn groot. Vraag me er maar eens naar…

Back To Top