Werkwijze

studio ipsi. branding met hart, hoofd, handen


Hart, hoofd, handen


Hoe belangrijk vind jij het om op een eerlijke, duurzame en/of circulaire manier te ondernemen? Om aandacht te hebben voor de mensen om je heen? En zuinig te zijn op onze wereld?

Met betekenis- en zinvolle communicatie helpt studio ipsi organisaties, bedrijven en ondernemers om hun impact te vergroten. Hun verhaal en doelen duidelijker en helderder te vertellen. En zo het leven beter, mooier en/of waardevoller te maken.

Met communicatie een constructieve bijdrage leveren en echt impact creëren op het gebied van duurzaamheid, innovatie en sociaal maatschappelijke thema’s. Dit wordt ondergebracht in onderstaande pakketten die altijd met elkaar in verbinding moeten staan.

Meer weten over studio ipsi?
Image
 

Waarom doen we wat we doen? Wat is het doel? Wat wil je bijdragen aan de wereld?

Dat is het hart van communicatie, letterlijk en figuurlijk. Wat er in het hoofd gebeurt, kan nooit zonder wat het hart voelt. Het hart van studio ipsi wordt gebruikt om dit uit te zoeken. We gaan op zoek naar de purpose, het doel. Naar de kern, naar het echte verhaal. Zo weten we waar je voor staat en wordt je verhaal duidelijker. Zonder hart geen communicatie.

 
Image
 

Hoe zorg je ervoor dat je boodschap beter blijft hangen? Waarom raakt de ene boodschap wel en de ander minder? Hoe communiceer je op een pakkende manier?

In het hoofd ontstaan de mooiste dingen. Ideeën, concepten en strategieën. Het hoofd van studio ipsi kan worden ingezet voor onder andere brainstormsessies, strategie & concept en voor het uitdenken van campagnes. Het creatieve en conceptuele stuk binnen de communicatie. Zo vertellen we jouw verhaal duidelijker, verrassender en opvallender. Alles met als doel om impact te creëren.

 
Image
 

Alles wat we bedenken moet vorm krijgen. Het moet aansluiten bij de strategie en het concept. Zonder hoofd en hart werken de handen van studio ipsi niet. Vormgeving van communicatiemiddelen kan alleen als er een goed idee aan ten grondslag ligt. Dan gaat vormgeving ook echt voor je werken.


1e uur Hoofd of Hart gratis


Samen meer impact creëren, dat is het doel! En zo de wereld mooier maken. Klinkt dat als een goed plan?
Dan biedt studio ipsi je het eerste uur Hoofd of Hart gratis aan.


Vraag naar de mogelijkheden