Ga naar hoofdinhoud
Bunder Advocaten

Ontwikkel een huisstijl die precies bij ons past

We willen een huisstijl die bij ons past

Kun je ons helpen met het ontwikkelen van een logo, huisstijl en website? Anne-Henk en Fonny werkten al ruim negen jaar samen en besloten hun eigen advocatenkantoor te beginnen. Humor en muziek is wat hen bindt, maar bovenal ook de juridische kwesties die met (bunders) grond te maken hebben.

Jurjen heeft ons onwijs goed geholpen, eigenlijk met veel meer dan alleen het ontwerpen van een logo en huisstijl. Hij heeft ons laten nadenken over wat we willen met ons kantoor en waar we voor staan. Ontzettend waardevol en iets waar we zelf ten onrechte geen tijd voor maakten.

We krijgen ontzettend veel leuke reacties op onze prachtige huisstijl en briefpapier. Wat ook erg leuk is, is dat we bij nieuwe connecties die we een visitekaartje geven, altijd iets leuks kunnen vertellen, door de persoonlijke touch en het ‘verrassinkje’ op het visitekaartje.

Fonny Krol-Postma
Bunder Advocaten

Beginnen bij de basis

Alles start met een goede basis. Voor we aan de slag gingen met de huisstijl hebben we eerst een goede sessie gehad om de merkstrategie te ontwikkelen. Hoe meer informatie er vooraf boven tafel komt, hoe makkelijker het wordt om een visuele identiteit te ontwikkelen die echt past. Die het verhaal van Bunder Advocaten vertelt in beeld en video.

Een passend resultaat

Het resultaat is een huisstijl waarbij bunders een grote rol spelen. Subtiel is de verdeling van bunders doorgevoerd in het logo. Het briefpapier en de visitekaartjes vertellen het verhaal op een andere manier. De visitekaartjes laten de geboorteplaatsen van Anne-Henk en Fonny zien. Op het briefpapier staat de locatie van het kantoor in Heerenveen.

Succesvolle cases hier ben ik trots op

Data Fryslân

DataFryslân heeft zich tot doel gesteld om datagedreven werken in Fryslân te versterken. Dit wordt…

Bunder Advocaten

Kun je ons helpen met het ontwikkelen van een logo, huisstijl en website? Anne-Henk en…

Hotel Post-Plaza

Post-Plaza Hotel & Grand Café. Een prachtige plek in het centrum van Leeuwarden waar gasten…

Alle cases
Back To Top