Ga naar hoofdinhoud
DataFryslân

Stimuleer het datagedreven werken in Fryslân

We willen de communicatie professionaliseren

DataFryslân heeft zich tot doel gesteld om datagedreven werken in Fryslân te versterken. Dit wordt bereikt door samenwerkingen te organiseren die een katalysator zijn voor innovatief gebruik van data in organisaties. De inzet van kunstmatige intelligentie is daarbij essentieel. Door deze kennis te delen, krijgt Fryslân inzicht en voorsprong.

Om dit te bereiken willen we een professionaliseringsslag maken met onze communicatie. Samen met een contentmanager ga je werken aan de uitstraling van Data Fryslân. Kun je hierbij helpen?

 

Visueel aantrekkelijke huisstijl

Na verkennende gesprekken zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een stijl die past bij de reeds ontwikkelde huisstijl en die mogelijkheden biedt om uit te bouwen richting de toekomst. Herkenbaar, eenduidig en visueel aantrekkelijk. Passend bij de organisatie.

Herkenbaar en consistent

We zijn er in geslaagd om de stijl van DataFryslân door te ontwikkelen. Op zo’n manier dat iedere communicatie-uiting herkenbaar en consistent is. Van uitnodigingen tot infographics en van de website tot de jaarverslagen.

De samenwerking met studio ipsi is niet alleen plezierig en succesvol, maar levert ook indrukwekkende resultaten op. De creativiteit, aandacht voor detail en het vermogen om een samenhangende merkidentiteit is cruciaal geweest bij de lancering van twee succesvolle horecaconcepten in Leeuwarden. We zijn ongelofelijk tevreden en kijken uit naar al het moois dat we samen nog gaan maken.

Annelies Douwstra
Post-Plaza Hotel & Grand Café

Jurjen heeft ons onwijs goed geholpen, eigenlijk met veel meer dan alleen het ontwerpen van een logo en huisstijl. Hij heeft ons laten nadenken over wat we willen met ons kantoor en waar we voor staan. Ontzettend waardevol en iets waar we zelf ten onrechte geen tijd voor maakten.

We krijgen ontzettend veel leuke reacties op onze prachtige huisstijl en briefpapier. Wat ook erg leuk is, is dat we bij nieuwe connecties die we een visitekaartje geven, altijd iets leuks kunnen vertellen, door de persoonlijke touch en het ‘verrassinkje’ op het visitekaartje.

Fonny Krol-Postma
Bunder Advocaten

Goed samenwerken om snel tot resultaat te komen

Door vanaf het begin goed samen te werken en de kaders te bepalen, is het heel goed mogelijk om binnen no-time een stijl te ontwikkelen die perfect past bij de organisatie en waarmee iedereen goed kan werken. Een perfecte basis om op een professionele en herkenbare manier te kunnen communiceren.

Succesvolle cases hier ben ik trots op

Data Fryslân

DataFryslân heeft zich tot doel gesteld om datagedreven werken in Fryslân te versterken. Dit wordt…

Bunder Advocaten

Kun je ons helpen met het ontwikkelen van een logo, huisstijl en website? Anne-Henk en…

Hotel Post-Plaza

Post-Plaza Hotel & Grand Café. Een prachtige plek in het centrum van Leeuwarden waar gasten…

Alle cases
Back To Top